logo

Novice

Kontakt

Deliti

TEKOČI IZMENJALNIKI TOPLOTE PREKO TITANSKE TUBE

Jan 30, 2018

管.jpg

Izmenjalci toplote s cevmi se lahko navedejo na toplotne izmenjevalnike, ki se uporabljajo za prenos toplote iz ene tekočine v drugo ali včasih med enim medijem. Tukaj tekočina gredo skozi komplet titanovih cevi, hkrati pa še ena tekočina prehaja skozi lupino, zaprto s cevmi. Tako so titanov toplotni izmenjevalci uporabni za funkcionalno aplikacijo, ki vključuje visoko temperaturo in tlak, ali okoliščine, v katerih tekočina vključuje delce.


V zadnjih nekaj dneh se uporabljajo industrijske aplikacije dveh glavnih vrst Shell in Tube Heat izmenjave, in to so najprej U-Tube toplotni izmenjevalci in drugič Straight Tube Heat izmenjave. U-cevni toplotni izmenjevalci uporabljajo fiksirne cevi v obliki črke U, medtem ko so ravne cevi podprta z nizom ravnih cevi.


Vendar je pri izdelavi toplotnih izmenjevalnikov, kot so debelina stene, ekscentričnost, dolžina in dimenzijska toleranca za premer, treba upoštevati veliko dejavnikov. To je glavni razlog, kadar potrebujejo potrebne mehanske lastnosti, kot sta odpornost proti koroziji in površinska obdelava.


Zaradi izredno specialne narave kovine so Titanium Heat Exchangers namenjeni tako, da se ujemajo s posebnimi potrebami kupca, ki zagotavljajo, da je najboljši možni toplotni izmenjevalnik za vašo uporabo.


Nove tehnologije in energetsko učinkovite tehnologije se uporabljajo za materialno proizvodnjo titanovih kovin in zlitinskih praškov. Nato se uporabljajo različne napredne konsolidacijske tehnologije za pretvorbo kovinskih praškov v mlinski proizvod, kot so titanove pločevine, titanske cevi in ​​titanova plošča ter titana žica. Učinkovite tehnologije izdelave so vključene kot neposredna proizvodnja in hladno pršenje za proizvodnjo napredne energije.


Sorodne novice

Copyright © Shaanxi Aone Titanium Metal materialov Co. Ltd. vse pravice pridržane.