logo

Novice

Kontakt

Deliti

Uporaba titanovega kovine

Feb 08, 2018

Titan je znana kovina. Mnogi ljudje vedo, da se uporabljajo v nakitih, protetiki, teniških loparjih, vratarskih maskah, škarjah, kolesih, kirurških orodjih, mobilnih telefonih in drugih visoko zmogljivih izdelkih. Titan je tako močan kot jeklo, vendar teži približno polovico. Dvakrat je močnejša kot aluminij, vendar le približno 60% težja.

Titan združuje z železom, aluminijem, vanadijem, niklom, molibdenom in drugimi kovinami za proizvodnjo visoko zmogljivih zlitin. Jet motorji, vesoljska plovila, vojaška oprema, ležaji, telesni oklep in drugi visokotehnološki izdelki potrebujejo dele, izdelane s temi zlitinami.

Shaanxi Aone Titanium Kovinski Materiali Co, Ltd z vsemi vrstami titana izdelkov proizvajalcev neposredno s certifikati ISO9001 in ISO 13485.


NAŠI GLAVNI PROIZVODI

1. Uporablja se v medicinski industriji titanovih palic / palic, titanovih plošč, titana žice, titana zakrivljen.

2. Uporablja se v naftni kemijski industriji titanovih palic, titanovih plošč, titanovih cevi, titanovih bakrenih kompozitnih palic.

3. Uporablja se v kemični, elektronski, letalski in vesoljski industriji ter na drugih področjih niobija, tantala in niobija, bar in plošče iz tantalovine.

Po več letih razvoja , Aone titanovih kovin je predvsem majhna prodajna družba postala raziskave in razvoj, proizvodnja, prodaja in servis v posodobljenem podjetju. V zadnjih letih, Shaanxi Aone titanovih kovinskih materialov Co, LTD stalni razvoj, so bili izdelki ki se prodajajo Združenim državam, jugovzhodni Aziji, Zahodni Evropi in Afriki ter drugim državam, moč narašča iz dneva v dan.

 


Sorodne novice

Copyright © Shaanxi Aone Titanium Metal materialov Co. Ltd. vse pravice pridržane.